Услугата Телефонно прецакване в сайта се използва по следния начин:

Избери си шега и върху нея натисни бутона "Прецакай". Ще се отворят полетата на шегата, попълни ги с твоя номер и номера на приятеля, когото искаш да прецакаш и отново натисни бутона ПРЕЦАКАЙ! Ще получиш SMS на твоя телефон за потвърждение, че ти искаш да използваш Телефонно прецакване.

Цена на SMS към номера 1934 и 1928 е 2,40 лв. Цена за тройната шега на номер 1974 е 4,80 лв. 

 

А след това дори можеш да чуеш реакцията на жертвата си! След като получиш SMS, че шегата е била доставена, звънни на 090063073. Там ще чуеш реакцията. 

 

Ако останеш без нет и искаш да поръчаш шега, можеш да ползваш 090063073.

А ако дори знаеш кода на шегата наизуст, можеш директно да изпратиш SMS с текст кода на шегата и номера на жертвата си и да го изпратиш до номер 1928. 

 

Новата ТРОЙНА шега на Телефонно прецакване работи по следния начин - вие поръчвате шегата еднократно. А ние пусаме на жертвата ТРИ обаждания от трима различни човека за обявата за Самсунга или за BMW-то. Вие получавате SMS след всяко обаждане, че е доставено. Вашата жертва получава SMS, че е жертва на Телефонно прецакване чак след третото обаждане. Можете след това отново да чуете реакциите наведнъж. Следвайте указанията в SMS-ите. 


ТЕЛЕФОННО
ПРЕЦАКВАНЕ